Welkom Wie zijn wij? Coaching Therapie Verwijzers In beweging... BeeldTaal Tarieven Contact

Wie zijn wij?

Een praktijk waarin we mensen helpen die stuk zitten. Stuk in zichzelf. Stuk om hun omgeving, bijvoorbeeld hun werk. Kapot door hun verleden. Bezeerd in relaties. Weten hoe je dan weer heel kunt worden is niet zo eenvoudig. Soms ben je sterk genoeg om het zelf te kunnen. Soms heb je een zetje nodig van een ander mens.  Mogelijk zijn wij dat. Misschien kunnen we met onze opgedane inzichten en levenservaring een springplank voor je zijn.

We coachen daar waar je sterk genoeg bent om keuzes te maken die je levensloop bepalen. In grote of in kleine dingen. We geven therapie als je meer nodig hebt. Deze therapie kan voor jou alleen zijn of samen met belangrijke mensen om je heen.Aanpak

Als je ons wilt inschakelen is het aan te raden naar je huisarts te gaan. Die weet of jouw situatie geschikt is voor onze praktijk en ook of jouw ziektenkostenverzekering de behandeling zal gaan betalen. We zijn een Generalistische Basis GGZ-praktijk. Niet altijd kun je bij ons terecht. Als je opgenomen zou moeten worden, of als je behoorlijk ernstige problematiek hebt die toch behandeld kan worden terwijl je thuis blijft, dan verwijst de huisarts je door naar de specialistische GGZ.

Sinds 1 januari 2014 zijn verzekeraars gestopt met het vergoeden van behandelingen van problemen rond relaties, identiteit en werk. Als je coaching wil op deze gebieden, dan kun je direct bij ons terecht. Dat geldt ook als je met ons wil sparren over levensloopkeuzes. Een verwijzing van de huisarts is daarbij niet nodig. De kosten zijn voor jezelf of voor het bedrijf of de instelling waar je bij werkt.